Veelgestelde vragen – STRAVADA.COM
Gratis verzending voor NL & BE

Veelgestelde vragen

 Hoe kunt u ons bereiken?

U kunt contact met ons opnemen via support@stravada.com of telefonisch: +31687852246 (Whatsapp)

 

Welk type betalingen accepteert u?

Ons platform accepteert IDEAL, Bancontact, Paypal, Creditcard, KBC/CBC, ING Home'pay en Belfius.

 

Wordt mijn kaart belast als ik bestel?

Alle klanten worden in rekening gebracht wanneer de aankoop en betaling met succes zijn voltooid.

 

Moet ik betalen voor verzending?

Wij bieden gratis verzending aan.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren nadat deze is geplaatst?

Wij willen dat je zo snel mogelijk van je items geniet! Daarom kunnen we een bestelling niet meer wijzigen of annuleren nadat deze is geplaatst.

 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

U kunt uw bestelling volgen op de Volg uw Bestelling pagina.

 

Coronavirus COVID-19 verzendtijden

Als gevolg van het uitbreken van het Corona-virus zijn er wereldwijd vertragingen opgetreden. Houd er rekening mee dat er vertragingen kunnen optreden en dat pakketten later kunnen aankomen. We doen ons best om de snelst mogelijke leverancier te vinden die direct naar u kan verzenden.

 

Van waar verzendt u?

We verzenden vanuit onze magazijnen in Europa, Verenigde Staten en China.

 

Verzenden jullie internationaal?

Ja wij verzenden ook naar andere landen binnen de EU.

 

Hoe stuur ik een retourzending in?

Neem hier contact met ons op om een ​​retourverzoek in te dienen (vermeld ook uw ordernummer). Om in aanmerking te komen voor terugbetaling moeten retourzendingen verplicht vooraf aangemeld worden via support@stravada.com.Retourzendingen die niet aangemeld werden of aan het verkeerde adres werden toegezonden, worden niet terugbetaald. U moet de zending zo snel mogelijk na de aanmelding, en uiterlijk binnen de 14 dagen na de aanmelding, aan ons retourneren.

 

Wat moet de staat zijn van het geretourneerde product?

Alle retourzendingen moeten ongebruikt zijn en in de staat verkeren waarin u ze heeft ontvangen. 

 

Wie draagt het risico van de retourzending?

De terugbetaling gebeurt zo snel mogelijk, en binnen een redelijke termijn, na de ontvangst van de goederen. Eerst dient immers een kwaliteitsonderzoek uitgevoerd te worden om te bepalen of voldaan is aan alle retourvoorwaarden.

 

Krijg ik altijd volledige terugbetaling?

Wij behouden ons het recht voor om de aankoopprijs niet of slechts gedeeltelijk terug te betalen wanneer er een waardeverlies is opgetreden dat toe te schrijven is aan gebruik door de consument dat het kortstondig testen overschrijdt. Aangezien het om een hygiënisch product gaat, mogen de horloges in de regel niet uit de verpakking gehaald worden. Eenmaal het beschermlaagje verwijderd van het scherm, komen horloges niet meer voor retour in aanmerking en krijgt de consument geen terugbetaling.

 

Hoe word ik terugbetaald bij het retourneren van een bestelling?

Na ontvangst en inspectie van de retourzending, zullen wij uw goedgekeurde terugbetaling uitvoeren via de oorspronkelijke betalingsmethode. Naargelang de betalingsmethode die u koos, kan dit proces meerdere werkdagen in beslag nemen. Hoe snel het geld weer op je rekening verschijnt, is afhankelijk van de gekozen betaalmethode en de reden van terugbetaling.

Wie betaalt de retourkosten?

Overeenkomstig onze retourvoorwaarden zijn de kosten van de retourzending altijd voor de consument.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?

Nadat uw bestelling is verwerkt, duurt het tussen de 7-15 werkdagen voor verzending (varieert per locatie) arriveert. Bij grote vraag kan de leveringstermijn oplopen. Wij sturen u een bevestigingsmail met uw track & trace nummer zodra uw pakket is verzonden.

(zorg ervoor dat uw verzendgegevens volledig correct zijn om een ​​snellere en veiligere levering te garanderen!)

 

Defect product?

Als een ontvangen product fabricagefouten heeft, hebben kopers het recht om een ​​productvervanging aan te vragen binnen 14 dagen na ontvangst van het item. Als de zaak geldig wordt geacht, dekt Stravada de gerelateerde kosten om een ​​vervanging te leveren.

 

Ik heb een klacht. Wat nu?

U hebt een klacht? Dat proberen wij uiteraard altijd te vermijden. Indien u toch een klacht hebt, vragen wij u om ons te contacteren op support@stravada.com en duidelijk uw ordernummer te vermelden. Wij doen er alles aan om alle mogelijke klachten binnen een redelijke termijn af te handelen. Gelieve er rekening mee te houden dat de afhandeling van klachten 7 tot 14 werkdagen in beslag kan nemen. Wij streven echter in de mate van het mogelijke altijd naar een voor beide partijen bevredigende oplossing.

 

Waarom bieden jullie geen telefonische klantenservice aan?

Op dit ogenblik hebben wij geen telefonische klantenservice om de eenvoudige reden dat dit een zware administratieve kost betekent. Een telefonische klantenservice veronderstelt verschillende telefoonlijnen, de aanwerving van extra personeel en kantoorkosten. Precies door op deze kosten te besparen, kunnen wij onze klanten zo’n scherpe prijzen aanbieden.

Gratis verzending in NL & BE
24/7 Klantenservice
SSL Beveiligd betalen
Niet goed? Geld terug garantie